Consolidarea și restaurarea conservativă a unei clădiri utilizate pentru birouri, construcția unei clădiri pentru incubator pentru transferul tehnologic și construcția unui spațiu pentru depozitarea bicicletelor, acoperit cu panouri fotovoltaixe poziționat în interiorul zonei de cercetare CNR pe str. Via Gobetti, 101

Intervențiile

CONSOLIDAREA ȘI RESTAURAREA CONSERVATIVĂ A CLĂDIRII EXISTENTE PENTRU BIROURI
Intervenția de restaurare a vizat o clădire veche pentru birouri, printr-o consolidare statică extinsă și înlocuirea tuturor solarelor și a acoperișurilor, folosind tot structuri lemnoase. Restructurarea internă satisface toate onile exigențe de distribuție și funcționale. O atenție deosebită a fost acordată la grefarea grinzilor portante noi în zidurile vechi, prin crearea unor interconexiuni speciale.

CONSTRUCȚIA UNEI NOI CLĂDIRI PENTRU INCUBATOR
Noul incubator tehnologic, găzduiește în special laboratoare, într-un model tipologic de "clădire industrială specializată" cu conținut tehnologic ridicat. Dialogul constructiv arhitectural dintre vechi și modern continuă, într-o zonă destinată noilor cunoștințe tehnice și științifice.

AMENAJĂRI EXTERNE
Amenajările externe sunt alcătuite din noi rute pietonale, precum și aranjamente de drum și parcare în zonă.